Sayın aday öğrencilerimiz,

Tekstil Mühendisliği veya Yenilikçi Teknik Tekstiller programında #İTÜdeLisansüstü farkıyla lisansüstü eğitimde İTÜ’nün 250 yıllık birikiminin ayrıcalığını yaşamak için 20 Kasım 2023 – 29 Ocak 2024 tarihleri arasında İTÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü sitesinden bilgi alabilir ve başvurabilirsiniz.

Tekstil Mühendisliği ve Yenilikçi Teknik Tekstiller tezli yüksek lisans ve Tekstil Mühendisliği doktora programlarımızın da yer aldığı 2023-2024 Bahar Yarıyılı başvuruları 20 Kasım 2023 09.00-29 Ocak 2024 17.00 arasında İTÜ SİS üzerinden yapılacaktır.

Başvuru ve mülakat süreci ile ilgili detaylı bilgi için Lisansüstü Eğitim Enstitüsü'nün websitesine bu linkten erişebilirsiniz. Tüm aday öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyor, İTÜ'de lisansüstü farkını yaşamak için aramıza bekliyoruz.

Yenilikçi Teknik Tekstiller Yüksek LisansTekstil Mühendisliği Yüksek LisansTekstil Mühendisliği Doktora